Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen u bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Thorn Riesling 2019

Thorn Thorn Riesling 2019

Terug naar overzicht

€ 15,95

Harry Vorselen (oud professioneel muzikant van een blaasinstrument) na een lipziekte kon Harry zijn beroep niet meer uitoefenen en gooide het roer in 2001 volledig om. Zijn tante woonde midden in het witte stadje (waar Harry nu woont met zijn gezin en zij...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Harry Vorselen (oud professioneel muzikant van een blaasinstrument) na een lipziekte kon Harry zijn beroep niet meer uitoefenen en gooide het roer in 2001 volledig om. Zijn tante woonde midden in het witte stadje (waar Harry nu woont met zijn gezin en zijn wijnkelder heeft) en had buiten het dorp akkerbouw. Harry nam dit alles van haar over om er een wijngaard te beginnen.  De wijn die we hier hebben is gemaakt van de rieslingdruif en heeft dus de typische bloemige geuren die het glas uit stuiven. Riesling is een druif die zijn origine vindt in Duitsland maar het hier in Limburg ook zeer goed doet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »