Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen u bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Thorn Pinot Gris

Thorn Thorn Pinot Gris

Terug naar overzicht

€ 15,95

Harry Vorselen (oud professioneel muzikant van een blaasinstrument) na een lipziekte kon Harry zijn beroep niet meer uitoefenen en gooide het roer in 2001 volledig om. Zijn tante woonde midden in het witte stadje (waar Harry nu woont met zijn gezin en zij...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Harry Vorselen (oud professioneel muzikant van een blaasinstrument) na een lipziekte kon Harry zijn beroep niet meer uitoefenen en gooide het roer in 2001 volledig om. Zijn tante woonde midden in het witte stadje (waar Harry nu woont met zijn gezin en zijn wijnkelder heeft) en had buiten het dorp akkerbouw. Harry nam dit alles van haar over om er een wijngaard te beginnen.  De wijn die we hier hebben is gemaakt van de Pinot Gris druif, een druif de best lastig is om te verbouwen maar de wijnen die deze druif voortbrengt zijn fantastisch! Pinor gris is een qua suikers zeer intens en heeft daarom meestal redelijk wat alcohol alsook soms een restzoet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »