Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Salamander Eys' Secco Chardonnay

Salamander Salamander Eys' Secco Chardonnay

Terug naar overzicht

€ 16,95

In 2007 heeft John Cox, naast de koeien boerderij van zijn ouders ,een wijngaard aangeplant boven op het plateau van de berg Eyserheide. Het is een echt klein Limburgs dorp midden in “het stukje buitenland” van Nederland. Bijzonder heuvelachtig met de moo...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

In 2007 heeft John Cox, naast de koeien boerderij van zijn ouders ,een wijngaard aangeplant boven op het plateau van de berg Eyserheide. Het is een echt klein Limburgs dorp midden in “het stukje buitenland” van Nederland. Bijzonder heuvelachtig met de mooiste uitzichten. De wijngaard is vlak en wordt goed onderhouden door John.

Deze mousserende wijn is er een gemaakt van de Chardonnay druif met de tank méthode ofwel Méthode Gazifié . Wat is nu de tank méthode vraagt u zich waarschijnlijk af? Wel bij de tank Méthode gaan we de wijn in een tank laten zitten en gaat er koolzuurgas op ingespoten worden wat dus de pareling in de wijn gaat veroorzaken. Door deze méthode krijg je misschien een wijn die iets minder complex is maar zeker niet minderwaardig. Deze wijn is het best voorzichtig opengemaakt met een kurkentrekker.

Wijnspecificaties

-Oogstjaar: 2018

-Alcohol: 11%

-Druif: Chardonnay

-Volume: 75cl

-Wijn/spijs: Mezze-schotel, tapas, venkelcompotte met een gepocheerd ei/ spek en mousselinesaus.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »