Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Rieslingbox 3 flessen

Rieslingbox 3 flessen

Terug naar overzicht

€ 62,50

De Riesling druif noemen ze in wijnlanden ook wel ‘De koning” van de druiven, wat aangeeft dat het toch een druif met een bijzonder karakter moet zijn. Ook bij ons in Limburg wordt de Riesling aangeplant. Meestal stuivend in het glas en strakdroog van sma...

Lees de volledige productomschrijving

View this product in our store?Show store locations

  • Niet op voorraad

Productomschrijving

De Riesling druif noemen ze in wijnlanden ook wel ‘De koning” van de druiven, wat aangeeft dat het toch een druif met een bijzonder karakter moet zijn. Ook bij ons in Limburg wordt de Riesling aangeplant. Meestal stuivend in het glas en strakdroog van smaak, ervaar hoe verschillend de Riesling kan smaken. De hand van de wijnmaker is meestal proefbaar in de stijl van de wijn. De bodem waar de druif groeit heeft en de weersomstandigheden zijn per jaar anders. Dit alles bij elkaar maakt dat elke Riesling anders smaakt. Proef en ervaar Limburg in uw glas!

*In deze box zitten 3 verschillende Riesling wijnen van 3 verschillende wijnmakers. Ook zit er in de box een beschrijving van de wijnen, het verhaal achter het etiket en een QR-code naar videos met tips en tricks over wijn. De wijnen in de doos kunnen afwijken van de foto.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »