Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Overst O'soleil

Overst Overst O'soleil

Terug naar overzicht

€ 9,00

Wijndomein Overst werd in 2001 opgestart door Harry Meijers die de wijngaarden aanplantte met klassieke druivenrassen zoals de Müller-Thurgau, Auxerrois, Pinot Gris, Dornfelder, Regent, Cabernet Sauvignon en Pinot Noir. De wijngaard valt binnen een besche...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Wijndomein Overst werd in 2001 opgestart door Harry Meijers die de wijngaarden aanplantte met klassieke druivenrassen zoals de Müller-Thurgau, Auxerrois, Pinot Gris, Dornfelder, Regent, Cabernet Sauvignon en Pinot Noir. De wijngaard valt binnen een beschermd natuurgebied. Daarom is er bij de opstart van het wijndomein eerst de natuur en de wandelpaden in ere hersteld aan de hand van een kaart, afkomstig uit de 18e eeuw.

Na het overlijden van Harry neemt zijn schoonzoon Ruud Verstegen het wijndomein over en hij maakt tot op de dag van vandaag mooie verfrissende Limburgse wijnen op de Ubachsberg.

 

De O’Soleil Moment wijn is een blend gemaakt van de Müller-Thurgau, Auxerrois en de Pinot Gris. De wijn is fris, fruitig en aangenaam soepel, na zes maanden "sur lie" (dode gistcellen) krijgt deze wijn een mooi romig karakter en komt zijn fijne mineraliteit naar boven.

Wijnspecificaties

-Oogstjaar: 2019

-Alcohol:12%

-Druif: Auxerrois, Müller-Thurgau & Pinot Gris

-Volume: 75cl

-Wijn/spijs: Borrelwijn, tapasplank, romige soep

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »