Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Wij bezorgen door Nederland, België en Duitsland al vanaf 1 fles!
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Afhalen kan ook bij onze winkel op de Wycker Brugstraat 56 in Maastricht.
Overst Dornfelder 2019

Overst Overst Dornfelder 2019

Terug naar overzicht

€ 12,50

Wijndomein Overst werd in 2001 opgestart door Harry Meijers die de wijngaarden aanplantte met klassieke druivenrassen zoals de Müller Thurgau, Auxerrois, Pinot Gris, Dornfelder, Regent, Cabernet Sauvignon en Pinot Noir. De wijngaard valt binnen een besche...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Wijndomein Overst werd in 2001 opgestart door Harry Meijers die de wijngaarden aanplantte met klassieke druivenrassen zoals de Müller Thurgau, Auxerrois, Pinot Gris, Dornfelder, Regent, Cabernet Sauvignon en Pinot Noir. De wijngaard valt binnen een beschermd natuurgebied. Daarom is er bij de opstart van het wijndomein eerst de natuur en de wandelpaden in ere hersteld aan de hand van een kaart, afkomstig uit de 18e eeuw.

Na het overlijden van Harry neemt zijn schoonzoon Ruud Verstegen het wijndomein over en hij maakt tot op de dag van vandaag mooie verfrissende Limburgse wijnen op de Ubachsberg.

De Dornfelder is een druif die van origine uit Duitsland komt en intens kleurige wijnen maakt omdat deze druif een ‘Tenturiër’ is. Dit wil zeggen dat het een blauwe druif is die tevens blauw vruchtvlees bevat, in tegenstelling tot klassiekere druiven die wit vruchtvlees hebben.

Wijnspecificaties

-Oogstjaar: 2019

-Alcohol: 12.5%

-Druif: Dornfelder

-Volume: 75cl

-Wijn/spijs: BBQ, Gebraiseerde kippendij, gourmet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »