Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Wij bezorgen door Nederland, België en Duitsland al vanaf 1 fles!
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Afhalen kan ook bij onze winkel op de Wycker Brugstraat 56 in Maastricht.
Optimbulles Apples and Pearls

Optimbulles Optimbulles Apples and Pearls

Terug naar overzicht

€ 13,50

Het domein is opgestart in 1991 door drie vrienden waaronder Guido Geunis, Guido heeft famillie in de Champagne streek en ging er wel vaker naartoe. Toen de microbe voor schuimwijn hem te pakken had vroeg hij zich af of dit ook in België kon en zo geschie...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Het domein is opgestart in 1991 door drie vrienden waaronder Guido Geunis, Guido heeft famillie in de Champagne streek en ging er wel vaker naartoe. Toen de microbe voor schuimwijn hem te pakken had vroeg hij zich af of dit ook in België kon en zo geschiede. De dag van vandaag staat Guido samen met zijn zoon Maxim aan het roer van het domein. Sinds 2008 werken ze bij optimbulles met natuurpunt om appels van oude hoogstam appelgaarden te verwerken tot mooie ciders. Deze Mousserende wijn op basis van oude hoogstam appelsoorten afkomstig uit de valleien van Borgloon en omstreken. Dankt aan de méthode traditonelle een boeket van frisse appelzuren en een overweldigende pareling.

Wijnspecificaties

-Oogstjaar: 2019

-Alcohol: 8%

-volume:75cl

-Wijn/spijs: Een magnifieke combinatie bij een warm bladerdeeghapje van blauwkaas en honing, als borrel of na het eten om mee af te sluiten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »