Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Wij bezorgen door Nederland, België en Duitsland al vanaf 1 fles!
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Afhalen kan ook bij onze winkel op de Wycker Brugstraat 56 in Maastricht.
Op gen Heugde Pinot Gris

Op gen Heugde Op gen Heugde Pinot Gris

Terug naar overzicht

€ 21,50

De oorsprong van Heerenhuys d'r Pley loopt samen met het ontstaan van wijngaard 'Op gen Heugde'. Eind 2002 nam Peter Peters met enkele geïnteresseerden, waaronder Pierre Gubbels, het initiatief om te bekijken of in Noorbeek wijnbouw realiseerbaar is. Dat

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

De oorsprong van Heerenhuys d'r Pley loopt samen met het ontstaan van wijngaard 'Op gen Heugde'. Eind 2002 nam Peter Peters met enkele geïnteresseerden, waaronder Pierre Gubbels, het initiatief om te bekijken of in Noorbeek wijnbouw realiseerbaar is. Dat bleek zo en samen startten ze Wijngaard 'Op gen Heugde' op.

Pierre Gubbels, Noorbekenaar en wijnliefhebber, heeft zijn hobby de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 2009 is hij zijn eerste eigen wijngaard - Noordal - begonnen en dit markeerde ook de start van Heerenhuys d'r Pley, toen nog niet als wijndomein.

Deze wijn is gemaakt van de Pinot Gris druif, deze is zeer aromatisch en geeft dus een mooie basis voor deze wijn, deze heeft een houtlagering gehad van zes maand wat het wat voller en complexer maakt. Op het label ziet u het woord Rosé staan maar het is geen rosé wijn, de wijn heeft een lichte roze kleur maar dat komt omdat de Pinot Gris druif een licht roze kleurige schil heeft. Het valt dus onder een witte wijn.

Wijnspecificaties

-Oogstjaar: 2018

-Alcohol: 14%

-Druif: Pinot Gris

-Volume: 75cl

-Wijn/spijs: uiensoep, gehaktballetjes in groene kruidensaus, gegrilde langoustines, gebraden kip.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »