Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Noordal Chardonnay Herenhof

Noordal Noordal Chardonnay Herenhof

Terug naar overzicht

€ 18,95

De oorsprong van Heerenhuys d'r Pley loopt samen met het ontstaan van wijngaard 'Op gen Heugde'. Eind 2002 nam Peter Peters met enkele geïnteresseerden, waaronder Pierre Gubbels, het initiatief om te bekijken of in Noorbeek wijnbouw realiseerbaar is. Dat

Lees de volledige productomschrijving

View this product in our store?Show store locations

  • Niet op voorraad

Productomschrijving

De oorsprong van Heerenhuys d'r Pley loopt samen met het ontstaan van wijngaard 'Op gen Heugde'. Eind 2002 nam Peter Peters met enkele geïnteresseerden, waaronder Pierre Gubbels, het initiatief om te bekijken of in Noorbeek wijnbouw realiseerbaar is. Dat bleek zo en samen startten ze Wijngaard 'Op gen Heugde' op.

Pierre Gubbels, Noorbekenaar en wijnliefhebber, heeft zijn hobby de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 2009 is hij zijn eerste eigen wijngaard - Noordal - begonnen en dit markeerde ook de start van Heerenhuys d'r Pley, toen nog niet als wijndomein.

Deze wijn is gemaakt van de Chardonnay druiven die verbouwd worden in de wijngaard genaamd Noordal. De wijn is gelagerd op houten vaten voor 6 maand en is dus een best zachte Chardonnay die toch een mooie body vertoond.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »