Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Kerstmenu van Mes Amis Thuis

Kerstmenu van Mes Amis Thuis

Wil je deze kerst thuis genieten van Mes Amis met regionale producten en
bijpassende Limburgse wijnen? Bestel dan hier je kerstmenu. Meer informatie vind je onderaan deze pagina.

Seen 10 of the 10 products

Wil jij deze kerst thuis genieten van een Mes Amis diner met regionale producten en bijpassende Limburgse wijnen? Bestel dan hier je kerstmenu om thuis met de kerstdagen van te genieten. Je kunt kiezen tussen een 4, 5 of 6 gangen menu vervolgens kun je er een bijpassend wijnarrangement bij kiezen. Vul je bestelling eventueel aan met extra wijnen van de webshop zoals een mousserende wijn voor als aperitief. Uiteraard is het ook mogelijk om een vegetarisch menu te bestellen. Mochten er nog andere dieëtwensen of dingen zijn waar we rekening mee moeten houden vermeld dit dan bij de opmerkingen.

Bezorging
Je kunt t/m 24 december 12:00u het kerstmenu bestellen, deze word dan geleverd op 23, 24, 25, 26 of 27 december. U kunt bij het afrekenen de juiste datum kiezen. Ophalen kan ook en is gratis. U kunt het ophalen bij Wijnrestaurant Mes Amis tussen 12:00u en 14:00u 

Verzendkosten zijn €6,95 voor bezorging in Maastricht. Bestellingen voor buiten Maastricht kunnen niet meer worden geplaatst. U kunt altijd nog even contact opnemen om toch nog te kijken wat er mogelijk is. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »