Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Live Masterclass 27 maart

Live Masterclass 27 maart

Terug naar overzicht

€ 24,95

Zaterdag 27 maart om 16:00u: Online Limburgse rode wijn proeven onder begeleiding van onze Limburgse wijn ambassadrice Annaline!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Zaterdag 27 maart om 16:00u: Online wijn proeven onder begeleiding van onze Limburgse wijn ambassadrice Annaline!

Een online wijnproeverij met alleen maar Limburgse rode wijnen. Tijdens de anderhalf uur durende proeverij worden de wijnen één voor één besproken door onze Limburgse wijn ambassadrice: Annaline Doelen.

Niet alleen de wijnen komen aan bod, maar je krijgt ook een intrigerend inzicht in de Limburgse wijncultuur en de Limburgse wijnboeren. In het kort, heerlijk wegzakken met een wijntje op je comfortabele bank terwijl Annaline je meeneemt door het Limburgse wijnlandschap dat je tegerlijkertijd ook proeft!

Over Annaline Doelen: Annaline is in 2017 uitgeroepen door de Limburgse wijngaardeniers tot ambassadrice van de Limburgse wijn. Haar jarenlange geloof, betrokkenheid en inzet voor de Belgisch en Limburgse wijnen hebben haar tot een sleutelfiguur gemaakt in het Limburgse wijnlandschap.

Praktisch:

  • Wanneer? 27 maart om 16:00u.
  • Hoe? Je ontvangt de link bij je bestelling. Deze kun je gemakkelijk openen op je telefoon, tablet of laptop! 
  • Bestellen doe je op onze website: www.limburgsewijnthuis.com. Dit kan tot en met woensdag 24 maart, op donderdag 25 maart worden de wijnen verstuurd zodat je ze zeker op tijd in huis hebt.
  • Versturen kan landelijk én naar onze Zuiderburen in België.
  • Inhoud wijnproeverij: Arrangement van 4 Limburgse rode wijnen, speciaal voor de proeverij geselecteerd door Annaline. (Het zijn kleinere flesjes precies genoeg voor 1 persoon.)
  • Smakelijke prijs: € 24,95 p.p.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »