Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
De Wijngaardsberg Late Harvest 2019

De Wijngaardsberg De Wijngaardsberg Late Harvest 2019

Terug naar overzicht

€ 30,95

Deze wijngaard ligt nabij het gehucht Waterval tegen de flanken van de Wijngaardsberg in Ulestraten. Een prachtig dal met schitterend uitzicht bovenop de berg. Jules Nijst is een perfectionist in hart en ziel en dat proef je terug in de kracht van zijn wi...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Deze wijngaard ligt nabij het gehucht Waterval tegen de flanken van de Wijngaardsberg in Ulestraten. Een prachtig dal met schitterend uitzicht bovenop de berg. Jules Nijst is een perfectionist in hart en ziel en dat proef je terug in de kracht van zijn wijnen. Ook hier zijn de klassieke druivenrassen aangeplant.

Dit is de nieuwste aanwinst in het wijnaanbod van Jules Nijst, in 2019 heeft Jules voor het eerst een 4 tal rijen Chardonnay druiven laten hangen aan de wijnstokken waardoor zij gingen indrogen en dus zo meer suikerconcentratie hebben verkregen. Dit is een unieke wijn omdat Jules de enige persoon is hier in Limburg die de Chardonnay druif kiest om een zoete wijn te maken. Chardonnay is namelijk een neutrale druif, hij had even goed voor Pinot Gris kunnen kiezen die zeer aromatisch is maar dit deed hij niet en maakt hem uniek hier in Limburg.

Wijnspecificaties

-Oogstjaar: 2019

-Alcohol: 10.5%

-Druif: Chardonnay

-Volume: 50cl

-Wijn/spijs: Aardbeien me verse slagroom, vruchtentaarten, pittige/kruidige Aziatische gerechten. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »