Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen u bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Cuvelier Sauvignon Blanc

Cuvelier Cuvelier Sauvignon Blanc

Terug naar overzicht

€ 23,95

Domein Cuvelier heeft wijngaarden in Jesseren, Kerniel en Haren, idyllische deelgemeenten van Borgloon, parel van het Limburgse Haspengouw en hart van de bloesemstreek. Yves en Patrick, twee broers, runnen samen het domein. Ze werden grootgebracht tussen

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Domein Cuvelier heeft wijngaarden in Jesseren, Kerniel en Haren, idyllische deelgemeenten van Borgloon, parel van het Limburgse Haspengouw en hart van de bloesemstreek. Yves en Patrick, twee broers, runnen samen het domein. Ze werden grootgebracht tussen de peren- en appelbomen en delen een passie voor wijn. Yves is fruithandelaar en maakt de wijn, Patrick is fruitteler en dus baas in de wijngaarden. Ook Yves’ echtgenote, Miet, is ondertussen in het bedrijf gestapt en zij neemt het creatieve en administratieve aspect voor haar rekening. Deze wijn is de Sauvignon blanc van domein Cuvelier en is een echt pareltje op gastronomisch vlak, het is een zeer frisse wijn die even veel wit fruit, bloemigheid en citrus tonen vertoond. Al dit is ondersteund door een zuren balans die bijzonder is, deze wijn heeft zeer veel zuren maar ze zijn nauwelijks merkbaar en dat maakt deze wijn zo toegankelijk en gastronomisch.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »