Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen u bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Cuvelier Biztro

Cuvelier Cuvelier Biztro

Terug naar overzicht

€ 20,95

Domein Cuvelier heeft wijngaarden in Jesseren, Kerniel en Haren, idyllische deelgemeenten van Borgloon, parel van het Limburgse Haspengouw en hart van de bloesemstreek. Yves en Patrick, twee broers, runnen samen het domein. Ze werden grootgebracht tussen

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Domein Cuvelier heeft wijngaarden in Jesseren, Kerniel en Haren, idyllische deelgemeenten van Borgloon, parel van het Limburgse Haspengouw en hart van de bloesemstreek. Yves en Patrick, twee broers, runnen samen het domein. Ze werden grootgebracht tussen de peren- en appelbomen en delen een passie voor wijn. Yves is fruithandelaar en maakt de wijn, Patrick is fruitteler en dus baas in de wijngaarden. Ook Yves’ echtgenote, Miet, is ondertussen in het bedrijf gestapt en zij neemt het creatieve en administratieve aspect voor haar rekening. Deze wijn is genaamd biztro en is gemaakt van de grüner veltliner druif, deze wijn geeft een verse blik op het wijn maken in België . de wijn is Typisch Grüner maar in een totaal andere stijl dan wat gewoonlijk is. Topwijn!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »