Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Nederlands Limburg & Belgisch Limburg
Wij proberen u bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Crutzberg Chardonnay Barrique

Crutzberg Crutzberg Chardonnay Barrique

Terug naar overzicht

€ 23,95

In 2010 werden in Sint-Martens Voeren door wijnboer Ernens Eugène ( apotheker in een vorig leven ) 7000 stokken Chardonnay en 2000 stokken Pinot Noir aangeplant op wijndomein Crutzberg. Deze soorten werden uitgekozen omwille van de bodemsamenstelling en h...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

In 2010 werden in Sint-Martens Voeren door wijnboer Ernens Eugène ( apotheker in een vorig leven ) 7000 stokken Chardonnay en 2000 stokken Pinot Noir aangeplant op wijndomein Crutzberg. Deze soorten werden uitgekozen omwille van de bodemsamenstelling en het klimaat. De bodem bevat vooral kalksteen en veel mineralen waardoor deze wijnen een fijne structuur en veel mineraliteit krijgen. Van de aangegeven druiven worden vier wijnen gemaakt, een chardonnay met houtlagering, een chardonnay zonder houtlagering , een mousserende witte wijn en een mousserende rosé wijn.

De houtgelagerde variant van domein Crutzberg, 100% Chardonnay die intens maar toch zacht is. dit pareltje kan je nu al genieten maar heeft nog zoveel potentieel om mooi en rustig verder te rijpen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »