Gespecialiseerd in Limburgse wijnen
Wij bezorgen door Nederland, België en Duitsland al vanaf 1 fles!
Wij proberen de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden.
Afhalen kan ook bij onze winkel op de Wycker Brugstraat 56 in Maastricht.
Chardonnaybox 3 flessen

Chardonnaybox 3 flessen

Terug naar overzicht

€ 61,00

De Chardonnay druif is een hele bekende druif, oorspronkelijk uit de Bourgogne streek in Frankrijk. Ook bij ons in Limburg is deze druif veel aangeplant en geeft veel verschillende smaken in het wijnglas. Bij de Chardonnay bepaald zeker de mate van de hou...

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

De Chardonnay druif is een hele bekende druif, oorspronkelijk uit de Bourgogne streek in Frankrijk. Ook bij ons in Limburg is deze druif veel aangeplant en geeft veel verschillende smaken in het wijnglas. Bij de Chardonnay bepaald zeker de mate van de houtlagering het resultaat in het glas. Zonder houtlagering is het meestal een frisse wijn met diepte in de smaak zodra de wijnmaker kiest voor houtlagering, wordt het een totaal andere wijn, meestal complexer en soms romiger. De hand van de wijnmaker is dus meestal proefbaar in de stijl van de wijn. De bodem waar de druif groeit en de weersomstandigheden zijn per jaar anders. Dit alles bij elkaar maakt dat elke Chardonnay anders smaakt.

Proef en ervaar Limburg in uw glas!

*In deze box zitten 3 verschillende Chardonnay's van 3 verschillende wijnmakers. Ook zit er in de box een beschrijving van de wijnen, het verhaal achter het etiket en een QR-code naar videos met tips en tricks over wijn. De wijnen in de doos kunnen afwijken van de foto.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »